ACTIVITATS

ACTIVITATS ESCOLARS

Ens plau presentar-vos el nou i emocionant programa educatiu al Museu Casteller de Catalunya, a Valls!

Coratge, seny, equilibri, força, saviesa, experiència, tècnica, col·laboració, història, tradició, identitat… valors i cultura, són, en definitiva, els eixos transversals de les activitats del nou programa educatiu del Museu Casteller de Catalunya.

Perqrè els castells són tot això i més. I perquè el nostre repte és educar en valors a partir del patrimoni immaterial com són els castells, reconeguts per la Unesco. I ho farem comptant amb la participació activa i col·laborativa de l’alumnat, perquè esdevinguin els protagonistes del seu aprenentatge.

Us convidem a gaudir de les propostes educatives que hem dissenyat a partir de diverses estratègies dinàmiques i lúdiques amb la confiança de col·laborar en el procés d’incorporació i aprenentatge de tota una sèrie de competències en valors que permetin a l’alumnat desenvolupar una vida individual i col·lectiva amb benestar. Podeu conèixer l’oferta educativa descarregant-vos el programa:

Podeu descarregar-vos el programa en aquest link:

També podeu fer ja les vostres reserves, omplint el formulari linkat aquí:

GRÀCIES PER COMPARTIR LA INFORMACIÓ AMB L’EQUIP DEL CENTRE!

Per més informació:

info@museucasteller.cat / 977 66 00 30

VALOR

ACTE I

El primer acte està dedicat al VALOR i es dóna rellevància a l’impuls ancestral de l’ésser humà per conquerir el cel. El visitant pot experimentar en primera persona el vertigen que sent l’anxaneta a l’hora de pujar a un castell i el sentiment que l’empeny a realitzar aquest viatge fins a dalt de tot, assolint l’impossible.

SENY I EQUILIBRI

ACTE II

El SENY I L’EQUILIBRI representen la saviesa, la tècnica i l’experiència: seran protagonistes de la segona part del relat. A través d’uns espais anomenats pinyes, es mostra la història dels castells, des dels seus inicis, fins a la consolidació i expansió; el perfeccionament tècnic; la música; la colla; l’esperit de superació; el compromís; la confiança en l’altre i el respecte mutu. El món casteller en tota la seva dimensió.

FORÇA

ACTE III

L’últim dels actes està dedicat a la FORÇA i reflecteix l’espectacle definitiu, tot allò que s’ha anat sembrant durant el recorregut museístic. Uns instal·lació que mostra l’entusiasme i la passió de quan es culmina un castell a través d’una experiència inmersiva i sensorial inoblidable.

VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

Logo Dpto. Cultura Generalitat
UNESCO
UNESCO